Search engine

Service Parts Search engine.

Deze applicatie is ontstaan doordat er behoefte was bij klantenservice aan een systeem waarbij men kon zoeken naar service onderdelen van een product zoals in dit geval lattenbodems. SAP voorzag hierin niet voldoende.

Men kan zoeken op Sap nummer of delen van de omschrijving, modelnaam of maten en vind dan de serviceonderdelen die beschikbaar zijn.

Fen1

Fen2Fen3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als men de bodem selecteert waarvoor de onderdelen gezocht worden blijft alléén die regel zichtbaar en na het drukken op de knop View Service Parts eronder verschijnt een lijst met alle service onderdelen. Om een beter beeld te krijgen is het ook mogelijk een of meer afbeeldingen te koppelen en dat te tonen door een klik op de knop Tekening 1 of 2.

Na het selecteren van een van de onderdelen staat het sapnummer in de kladblok en is voor verder gebruik beschikbaar om b.v. in sap een order aan te maken.

Fen4

Fen5De applicatie gebruikt een tweetal tabellen een met alle bodems geëxporteerd uit SAP en een met alle serviceparts die een link met de bodems hebben.  Voor het bouwen van soortgelijke applicaties kunt u contact opnemen.